Veelgestelde vragen over Christian Science

Vind hier onze antwoorden op de vragen die het meeste gesteld worden door u en andere geïnteresseerden in de Christian Science kerk

FAQ

Is Christian Science een sekte?
Nee, het is een op de Bijbel gebaseerde religie die de leer van Christus Jezus volgt.

 

Gaan jullie naar artsen?
Men is hier geheel vrij in, maar de norm is te vertrouwen op de behandeling door gebed in deze christelijke methode van genezen.

 

Kun je het samen met drugs gebruiken?
Christian Science is geheel gebaseerd op de macht van Geest, God. Een methode gebaseerd op Geest als de enige macht kan niet worden vermengd met andere systemen, zoals drugs, welke zijn gebaseerd op de stof als een macht.

 

Hoe effectief is dit systeem?
Het is voor veel generaties opmerkelijk effectief gebleken. Zie de vele getuigenissen in de tijdschriften van Christian Science.

 

Wat zou je doen met een gebroken been?
Sommigen zullen naar een arts gaan om een gebroken been te laten zetten. Maar anderen hebben ervaren dat een been werd gezet en genezen door alleen op gebed te vertrouwen.

 

Is dit gebedsgenezing?
Niet in de populaire zin van gebedsgenezing; het is ook geen vorm van positief denken of zelfhypnose. Natuurlijk vraagt deze op de Bijbel gebaseerde genezing een mate van geloof en vertrouwen. Een wetenschap vereist immers ook begrijpen en bewijs.

 

Waar kan ik meer te weten komen van wat jullie leren over hemel en hel, verzoening, doop, communie, Christus Jezus, en andere theologische vragen?


Ons leerboek, “Wetenschap en Gezondheid met Sleutel tot de Heilige Schrift” beantwoordt deze vragen volledig.
Meer informatie kunt u vinden op de website: www.ChristianScience.com, bij een bezoek aan een Christian Science Leeskamer of door het bijwonen van een van onze kerkdiensten.

Staat uw vraag er niet tussen? Schroom niet en neem contact op via csleeskamer@kpnmail.nl

Laan van Meerdervoort 199,

2517 BB Den Haag

 

070 - 345 67 81

 csleeskamer@kpnmail.nl