Online talks en getuigenissen over Christian Science

Deze lezingen worden over de gehele wereld gehouden. Deze worden georganiseerd door een plaatselijke Christian Science kerk of vereniging, ook wel velden genoemd. Een spreker wordt eerst door de Raad van Sprekers benoemd en kan door een veld worden gekozen. In Nederland nodigen we Engelstalige sprekers uit..

De relatie tussen Wetenschap en Christendom

Nieuwe Lezing

 

Een heldere kijk op jezelf
A Clearer view of You

 

door Lyle Young CSB, USA

 

Datum nog nader te bepalen


Pulchri Studio, Lange Voorhout, Den Haag
 

First Church of Christ, Den Haag heet u van harte welkom
De lezing wordt gehouden in het Nederlands met vertaling in het Engels.

 

Toegang vrij

De heer Lyle Young is lid van de Christian Science Board of Lectureship (Raad van Sprekers) die lezingen en workshops geeft in 34 landen. Lyle Young maakte kennis met Christian Science toen hij een universitair student was. Wetende dat de wereld genezing nodig had, wilde hij deel uitmaken van de oplossingen voor de problemen van de wereld, en het gevoel dat Christian Science de spirituele hulpmiddelen bood om effectief te bidden en antwoorden te vinden, nam Lyle elke week één krantenartikel om over dat probleem te bidden beschreven in dit artikel. Heel snel wist hij dat dit maar één keer per week doen niet genoeg was! Hij begon de eerste twee en vervolgens drie nachten per week te reserveren om te bidden voor anderen en de wereld. En uiteindelijk verliet hij de universiteit om zich fulltime te wijden aan het helpen van anderen door middel van gebed als een Christian Science practitioner.


Naast zijn openbare genezingswerk is Lyle ook een geautoriseerde Christian Science leraar, om anderen te helpen dit genezingssysteem ook betrouwbaar te beoefenen. Hij heeft de Kerk van Christus, Wetenschapper, (De Moeder Kerk) in vele rollen gediend, met inbegrip van wetgevende en medialiaison als Commissie voor Publicatie in Canada; Eerste lezer van de Moederkerk, het uitvoeren van meerdere wekelijkse kerkdiensten in het Engels en Spaans; lid van de Christian Science Board of Lectureship die lezingen en workshops geeft in 34 landen; lid van de Raad van Bestuur van Christian Science, de raad van bestuur van de kerk; Griffier van de Moederkerk; en frequente bijdrage aan de tijdschriften gepubliceerd door de Christian Science Publishing Society.

Kijk en luister ook eens naar deze talks: 

“Listening to Angels: Messages of Love and Healing” 

door: Fujiko Signs

“Mary Baker Eddy: A life of discovery” 

“The healing perspective of Christian Science” 

door: Evan Mehlenbacher, Speaker

“Learn to pray and heal” 

door: Nate Frederick, CS

“Purpose: Letting your brilliance shine through” 

door:  Tom McElroy, CS practitioner

“Migraine Headaches

Healed” 

Youtubekanaal: Prayer that Heals

“Discover your relationship with God: 3 simple questions” 

door: Stormy Becker Falso, Speaker

"Find out how a better understanding of God leads to healing".

Door:  Ginny Luedeman CS practitioner / teacher. Sponsored by First Church of Christ, Scientist, Fullerton, CA.

Naast bovenstaande lezingen op Youtube kunt u ook regelmatig live meekijken bij diensten van de Mother Church in Boston. 

Laan van Meerdervoort 199,

2517 BB Den Haag

 

070 - 345 67 81

 csleeskamer@kpnmail.nl